Beoordelingen van Orient Drive Nijmegen

Recente recensies van Orient Drive Nijmegen

5 sterren na 557 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijke sushi gegeten. Netjes verzorgd. Prima!! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, top communicatie via e-mail over de status van de bestelling en netjes op tijd geleverd. Eten was vers, warm en erg lekker

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Peking-eendje was fantastisch lekker ! En die Thai-salades....grandioso ! Thank you Oriënt, you're food is the best ! Love you !

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde, naar wens

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was correct en op tijd en het eten was heerlijk ..Niks op aan te merken Houden zo......

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer werd de bestelling niet meer voor de deur neergezet maar gewoon overhandigd. Vriendelijk, dat wel. Maar waarom houdt men zich niet gewoon aan het coronaprotocol? Gewoon anderhalve meter en in dit geval dus gewoon op de grond voor de deur?

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip betawi was er droog en taai. Gesudderd rundvlees was erg papperig. Indische groentemix was alleen kool geen andere groente..Kip saté was niet geroosterd. Gerechte waren niet erg smaakvol het was vooral veel. Heb beter meegemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online een bestelling geplaatst om te laten bezorgen. Netjes en volgens afspraak op tijd geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai-salades zijn geweldig ! Liefst nog meer nieuwe gerechten, dan blijven we bestellen en bestellen en bestellen. Leve Orient-drive !! We love you !

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd. Bestelling was tweemaal nasi en eenmaal witte rijst bij maand menu maar helaas zat er eenmaal bami bij ipv nasi. Dat ontdek je pas als alles op tafel staat. Jammer. De gebakken bananen waren erg vet. Volgende keer beter.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fine food & Lovely people !

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en handig van te voren te bestellen op de door jouw gewenste tijd! Echt een aanrader. Alleen jammer bij betalen per IDeal zijn er 25 cent aan kosten en creditcard niets? Heel apart.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer grote complimenten. Alles was super lekker en goed gekruid. Heerlijk

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende aan eten, zeer smaakvol. Indisch stoofvlees lekker mager, Babi Pangang heerlijk. Eigenlijk gewoon alles TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en was weer super lekker! Een echte aanrader!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi en prettige telefonische service nav een foutje in de bestelling.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en het eten was heerlijk.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service. En altijd bereid om te helpen als je als klant een foutje hebt gemaakt.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wist ik niet dat ik geen oestersaus lust. Nu wel. Dus zal ik nooit meer iets bestellen waar die saus bij hoort.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima eb precies op tijd.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reeds meerdere malen besteld via Thuisbezorgd.nl Dit maal rechtstreeks via Hoyun.Levering op tijd en zoals elke keer overheerlijk.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food & beautiful people !

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goed en snel!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig sojasaus (3 zakjes)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de vorige was het echt super lekker. Deze keer viel het echt heel erg tegen. We hebben de helft weggegooid. Kip kerrie en de gewokte groenten was te zout. Wel heel netjes dat ze de vergeten loempia's nog hebben nageleverd en we kregen een dubbele portie. Super super lief.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was weer perfect.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food & nice people !

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk maar de saté was ontzettend droog. goed dar er saus bij zat.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food ! I love the orientdrive !

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles is lekker en vers. goede kwaliteit en service. netjes thuisgebracht, erg vriendelijk. een topzaak.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde deze keer.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd Alleen de kroepoek was in duizend stukjes

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Last minute online besteld, 40 minuten later netjes op tijd aan de voordeur afgeleverd. En dat ondanks de stromende regen! Prima geregeld!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, jammer dat er geen sambal bij zat

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld bij Orient en altijd goede ervaringen, heerlijk eten en vriendelijke service. Bij een eerdere bestelling een kadobon ontvangen voor gratis california maki rol. Gister de bon verzilverd maar helaas bleek deze er niet bij te zitten. Stond wel op de bon maar zat niet bij de bestelling jammer genoeg. Wel heerlijk gegeten weer maar helaas geen california maki rol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het maken van een bestelling en prima op de afgesproken tijd bezorgd. Smaak en kwaliteit ook goed maar het was niet erg warm. Ik moest nog wat gerechten in de magnetron opwarmen. Jammer

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, en de bezorging keurig optijd!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food & excellent taste ! We love the Oriënt-drive !

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op de aangekondigde tijd aanwezig. Uitstekend

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maandmenu. Correcte bezorging.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het eten was lekker. Al hadden we wel het idee dat de Babi Ketjap niet vers was. Vlees was nl. aan de taaie kant.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, lekker vers! Stipt op tijd bezorgd door vriendelijke medewerker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super geregeld. Heerlijk gegeten met de hele familie. Mooi op tijd geleverd. Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en topkwaliteit sushi

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker, snel

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed warm en lekker vers op tijd bezorgd...

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwamen een half uur eerder dan aangegeven via de bevestigingsmail! Waren toen nog niet thuis (dochter gelukkig wel)

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Bezorging was netjes en op tijd Alles zag er goed verzorgd uit en was heerlijk Voor herhaling vatbaar 😊

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde deze keer. Wel jammer dat er geen reactie is op mijn vorige beoordeling. En ik wel op de bestellijst zie dat het product er niet meer op staat.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren uitstekend en prima op tijd !

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip in de saté was erg droog De sushi was wel lekker!! Lekker zacht. De bezorger was vriendelijk en zette het eten netjes op de grond.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de beker van de soep kapot en zat de tas vol met soep. Verder smaakte alles echt super. doordat de tas vol zat zat alles binnen ook onder dat was echt een tegenvaller maar ja dat kan gebeuren helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op het juiste tijdstip en goede kwaliteit

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig nu omdat dat nu fijner is dan afhalen.Maar nu voor de tweede keer al flink over de tijd heen .Had om iets over 4 uur mijn bestelling al gedaan voor 6 uur.Kon zien dat om tien voor 6 bezorger onderweg was.(Op de bon stond 5 over half 6)Maar om tien voor half 7 hadden wij ons eten pas.Het was niet koud(wel de mini loempia)maar we hoefde niet te blazen.Erg jammer ook omdat ik gasten had.Ik heb om kwart over 6 nog telefonisch contact gehad met orient.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel! Ik werd nog gebeld naar aanleiding van mijn opmerking om de saus bij een gerecht apart te doen en tot een goede oplossing gekomen. Super!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren voor de bezorging, snel en goed. Mijn complimenten voor het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was goed warm!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kwaliteit bezorging uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, precies op afgesproken tijd bezorgd!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zeer snel zeer beleefde bezorger Eten was overheerlijk hebben er van genoten

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de bezorging was netjes en op tijd Maar ik had gehaktballetjes in saté saus besteld, die waren er niet bij, wel iets anders, wat ik niet zo lekker vond. Ach ja waar mensen werken worden ook fouten gemaakt, maar ik vond het wel jammer Groetjes Thijs Graveth

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging wij hebben heerlijk gegeten dank u wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, eten smaakte erg lekker en zag er goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goeie service en aflevering hoop dat het na corona tijd ook nog mogelijk blijft...

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goede sushi. Helaas dit keer te weinig soja saus.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nassi met garnalen bestelt, zaten twee a drie garnalen in de rest was ham etc. Was niet wat we verwacht hadden. Kip gerecht was prima van smaak, maar had iets meer mogen zijn. Bezorging nvt heb het opgehaald.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De neuwe gerechten op de kaart (eindelijk...) zijn behoorlijk lekker !

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 35 minuten te laat, contact gehad en het bleek ineens druk te worden. Prima kan gebeuren. Saté was koud en de sushi was ook minder smaakvol dan normaal. Jammer.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd afgeleverd door vriendelijke bezorger. Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd geleverd en le warm en heerlijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van maandmenu Nu zelf samengesteld :Babi Ketjap, Babi Pangang, Tháp Tjoy Kip,Foe Yong Hai Kip, Bami, Nassi en Mihoen. Zeer goede kwaliteit! Echt smakelijk, echt een aanrader. Top!! En last nut nog least, stipt op tijd bezorgd. Onze complimenten!!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de yeung chow fan erg tegenvallen. Er zaten amper garnalen en cha sieuw in. Dit zal ik vrienden zeker niet aanraden.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd, lekker eten.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten en snelle bezorging

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk wat nieuwe gerechten ! En die nieuwe salades zijn best wel lekker ! Blijf vernieuwen jongens !!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% tevreden, lekker eten en vriendelijke service

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond niet lekker.pangang zaten vetstukjes aan.en bami en nasi hadden rare smaak..en gebakken banaan zat ook vrij weinig smaak aan...( en het is niet goedkoop eten) verwacht wel kwaliteit..en de kipsate was droog..taai..( hopelijk volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon TOP 👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam sneller dan verwacht en het was erg lekker!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd vers geleverd. Wat warm moest zijn was warm en het was heerlijk. Lekkere grote sushi's in gezellige schaaltjes verpakt. Voor herhaling vatbaar. 👍👍

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende snelle service. Kwaliteit prima. Heerlijk gegeten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en snelle bezorging. Ene portie Babi Ketjap was een stuk groter dan de andere

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn en zalm in de sushi lijkt uit de vriezer te komen. Gisteren (dag van de bestelling) smaakte het zo, en een dag later helemaal, maar ziet het er ook niet smakelijk uit. Normaal gesproken hebben we daar hem moeite mee. Helaas was het de vorige bestelling precies zo en hoopte we dat het iets eenmaligs was. Jammer genoeg

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect gegaan, bestelling en bezorging. Het eten was weer heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, alleen de soep was lauw geworden. We hebben geen spaarkaart met zegeltjes gekregen. Zouden we wel graag willen hebben. De bezorging was op tijd!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs. Eten was lekker warm en keurig op tijd geleverd ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Maki/Sushi vooraf. Vier rollen vers zoals we gewend zijn bij het restaurant Jiro in Orient Plaza. De Nasi Goreng met Saté als warm gerecht er naast was authentiek van smaak, anders en voor mij lekkerder dan van het traditioneel Hollandse Chinees restaurant. De bezorger was de voor ons bekende, meest aardige medewerker van restaurant Jiro. Een half uur na bestelling via internet, konden wij thuis aan tafel. Kortom een aanrader voor iedereen, kwalitatief zoals wij van Orient Plaza al jaren gewend zijn.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd geen op of aanmerking voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het vlees vrij droog , niet sappig veder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel geleverd en lekker

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu was TOP, smaakvol en goede hoeveelheden. Bezorging stipt op tijd, zoals al mijn vorige bestellingen, heel bijzonder, goede organisatie!!!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en lekker vers. Bezorging fijn op tijd. Dank voor de kortingscode en tot een volgende keer.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar wel erg kleine porties.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de sushi als de Chinese gerechten waren heerlijk. De bezorging was stipt op tijd en alles was goed warm. Top!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk en vers maar €9,50 voor 5 garnalen is wel erg overdreven.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thaise salade was helaas geen Thaise salade. Ik verwachtte een pittig zoet/zout/zure salade zoals ik gewend ben bij een Thaise salade. Dit was een salade met wat kip en bijgeleverd een dressing.Een tegenvallertje.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beoordelings sterren reageren niet goed bij mij... maar is beide goed

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en weer op tijd. Compliment.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en perfect op tijd dikke pluim 👌👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed warm!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en goed op tijd bezorgd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd prima. De fou yong hai was extra lekker deze keer. Ik bestel volgende keer weeë sushi, die zijn ook heerlijk.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd rn warm!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kroepoek wel besteld niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. alles compleet.Keurige bezorger. Kip in saté saus was erg droog vlees. Verder smakelijk gegeten. Vlees in ketchapsaus voortreffelijk.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel regelmatig bij jullie sushi en krjig daar altijd netjes ook eetstokjes, soya saus en wasabi bij. Afgelopen zondag een bestelling gedaan en kreeg ik dit er niet bij. Het was een beetje een teleurstelling om de sushi dit keer dus zonder soya saus en stokjes te hebben moeten eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snelle levering!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gerechten en snelle bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging uitstekend. Het Java maandmenu bevatte voornamelijk kip. Meer diversiteit wordt op prijs gesteld.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & snel gebracht

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd 👍

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering! Wij hebben weer genoten van de heerlijke sushi.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Niet echt warm, maar wel erg lekker.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en het smaakte heerlijk vers! Aan 2 zakjes soja saus hadden wij beide echter nèt iets te weinig.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website. Snelle bezorging. Altijd heerlijk eten.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en uitstekend verzorgd

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is echt goed. goed en netjes verpakt. Prettig een mail dat de bestelling onderweg was. En zo keurig op tijd, prima.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 20.45 uur, (dan zijn we thuis van het werk) wordt het om 20.10 bezorgd, dus helaas koud eten. Teleurstelling

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel geleverd! 😄

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de nieuwe gerechten geprobeerd en waren van uitmuntende smaak en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag willen weten wat ik moet doen om de punten op de spaarkaart die ik nog heb,bij mijn tegoed bij te laten schrijven,het gaat om 8 punten.Het eten was heerlijk. Met vriendelijke groet Adrie Smetsers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bambi was koud. 2 uur moeten wachten op bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk en smaakvol. Netjes op tijd bezorgd ook in deze drukke tijd. Lekkere grote sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van kwaliteit als altijd, alleen in deze tijd (enigzins begrijpelijk) nogal lange levertijd. Dik een uur na plaatsen bestelling en betalen kregen we pas een bevestigings email waarin stond dat de bestelling was doorgekomen en de levertijd ongeveer een uur was. Na 2 uur wachten was de bestelling er dan ook wel, warm.. maar iets snellere en betere communicatie zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorger de Sushi vergeten. We hadden dus maar de helft van de bestellng. Uiteindelijk kwam de sushi 2 uur later. Erg jammer, normaal is onze ervaring erg goed en is de bezorger keurig op tijd. Begrijp best dat er keer wat mis kan gaan maar een excuus was dan wel netjes geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling werd om 19.25 afgeleverd. (afspraak 18.30) Sushi Rainbow maki ontbrak (wel betaald). Werd om 20.15 geleverd. Sushi was warm en daardoor niet te eten. Had kennelijk op warme plek in bezorgauto gelegen. Wij zijn erg ontevreden,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verkeerde bestelling is in eerste instantie bezorgd. Lijkt me onnodig omdat op de verpakking een heel ander huisnummer stond dan op ons huis. Kwestie van zorgvuldig kijken. Later werd wel de correcte bestelling bezorgd, maar 45 minuten na de opgegeven tijd. Kan gebeuren, maar dan verwacht ik wel een vorm van excuses. Was helaas niet het geval

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is zoals altijd superlekker maar het was niet goed warm. En de afgesproken tijd was met een kwartier later. Maar het was moederdag dus zal wel behoorlijk druk zijn geweest. Verder 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs met Moederdag , een drukke tijd, werd er op tijd afgeleverd. Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verse sushi, heerlijk van smaak en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten later dan besteld. Speciaal in de ochtend al besteld. De andere aan tafel aten iets anders en waren klaar toen wij gingen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede kwaliteit en service

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍🏻

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Dankjewel!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker. We moesten het alleen toch nog even een beetje opwarmen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgt

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wat vergeten (hadden we niet gemist) Kwamen ze nog nabrengen met als extra en schaal met sushi .Super service

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Het enige waar ik over " te klagen" heb is dat ik online aangegeven had geen sojasaus en stokjes te hoeven, dit stond ook netjes op het bonnetje maar desalniettemin zaten er ael62 paar stokjes en 3 zakjes sojasaus bij. En ten slotte zou het mooi zijn als de bezorging in papieren zakken zit ipv plastic.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine porties van de mihoen, bami en foe yong hai.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Grote hoeveelheid en smakelijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes op tijd bezorgd en smaakt erg goed.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkkkkk👍

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima 10min. eerder dan opgegeven tijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op tijd, alles smaakte weer heerlijk 😋. Maar we missen het restaurant.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima eten en op tijd bezorgd. Dus 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld mooi op tijd en super lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakvol helaas deze keer aan de koude kant. Bezorging netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk.. brzorging op tijd tot volgende keer

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle service en het was nog lekker warm

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website. Goede kwaliteit sushi en bezorging was stipt op tijd. Kortom top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heel erg lekker, heerlijk vers. Snel bezorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed maar kip in warerige satésaus is niet lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het voor het eerst de bestelling laten brengen en dat is ook prima gegaan ,op tijd en netjes ingepakt . We vinden wel dat het warmer mag zijn ,maar dat heb ik ook verschillende keren door gegeven als we het zelf opgehaald hadden . Ook zit er op dinsdag en vrijdag een verschil in want als we het op vrijdag gingen halen was het warmer dan op dinsdag . En persoonlijk zou ik meer vocht bij de trap tjoy en bij Chinese groeten de kool willen hebben want dat vind ik lekkerder op de alle gerechten hebben we geen slechte ervaringen mee want het is heerlijk . En wat ook heel prettig was dat we van het maand menu inplaats van babie ketjap naar gewone babie pang gang konden veranderen . Vr Gr Cor

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, kwaliteit top. Alleen twintig minuten te vroeg (!) bezorgd. Dat is dan weer jammer als je nog niet klaar bent en het eten straks weer moet opwarmen. Gelukkig waren we al thuis...

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit gerechten ,gemakkelijke betaling en op de juiste tijd bezorgd. Kortom uitstekend.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, zoals gebruikelijk en mooi op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed!! We hebben er van genoten. Echt een aanrader om heerlijk thuis sushi te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en netjes op tijd geleverd . Aanrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en perfecte service. Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt weer. Mooi op tijd en goed op temperatuur. En was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden deze keer het javaanse maandmenu. Hebben eerder een ander maandmenu besteld was toen zeer goed. Deze keer viel het erg tegen. De kip was droog en taai. Ook de smaak viel erg tegen. Was weinig smaak aan. Jammer. Voor €28 besteld en niet lekker gegeten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, netjes bezorgd: goed !

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk, vers en precies op tijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Bami besteld. En kreeg Nassi!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, bezorging op tijd. Het enige jammere was dat alle sushi bij elkaar in 1 bak gedaan was zonder folie er tussen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tuna op verschillende sushi was te dun ,oud en verschrompeld.De hoeveelheid rijst was te veel en overheersend. Het was niet war we gewend zijn!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers eten en precies op tijd (gratis ) bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker , mooi op tijd bezorgt

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de vorige keer een beetje tegengevallen, maar nu toch weer geprobeerd. En het was erg lekker, al kan de saus beter, lijkt me. Bezorging altijd prima.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had saté babi besteld, maar kreeg saté ajam , rendang vond ik weinig smaak hebben. Babi pangang , fou yong hai en nasi waren lekker, Bezorger kwam keurig op tijd, eten was warm Ik geef cijfer 7

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tij

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede levering en heerlijk eten

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer gemakkelijk bestellen, vriendelijke bezorger, eten was lekker, saté had wat pittiger gemogen en bestelling was voor 2 dagen eten (wat ik overigens niet erg vind). Dankjewel!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en de bezorging was prima👍Gelukkig kunnen we zo ook thuis nog van jullie keuken genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, het was zeer smaakvol en zekers voldoende. zowel de warme gerechten als de sushi. alles vers. de bezorging was stipt op tijd, netjes bij de voordeur neergezet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top! Eten was nu wat minder, beetje plakkerig en veel vocht. Niet wat ik gewend ben, toch bijna 50,- betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de kleine loempia' s waren niet warm. We kregen bericht dat het om 18.25 gebracht werd. Ze waren er al veel eerder. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgd, hele goede kwaliteit van de gerechten en op tijd bezorgd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Minpunt de bak met Tjap Tjoy zat niet goed dicht en was gaan lekken alle bakjes waren nat en het plakte aan elkaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en vriendelijke bezorging, op afgesproken tijdstip afgeleverd. De gerechten waren netjes verpakt en de smaak was prima. De temperatuur van de gerechten mogen wat mij betreft wat warmer maar met een magnetron in huis is dat probleem zo opgelost. Voor herhaling vatbaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten het was ook lekker warm en op tijd we zijn ontzettend tevreden we gaan vaker bestellen groetjes H Geerlings

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd top bezorger was 20 minuten vroeger dan de door ons aangegeven tijd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van een aantal gerechten was minder goed. Ajam pangang was erg droog. In plaats van garnaal in deeg kregen we 4 kleine koude loempia’s. Kip in saté was vrij smakeloos.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte snelle bezorging. Smaken kloppen bij onze verwachting.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zeer compleet Heerlijk gegeten thuis En op tijd geleverd

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Fijn dat we kunnen bestellen!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en weinig smaak. Vooral het Thaise eten is erg flauw en de rest had ook geen smaak. Er zit totaal geen pit in het eten. De gratis dimsum was taai.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima van smaak. Perfecte lamskoteletjes. Lekkere saté saus, maar erg droge kip. Sushi prima. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en mooi op tijd. We hebben gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was exact op de bestelde tijd. Lekkere sushi en kip in zoetzure saus. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gunkan : is mijns inziens te groot, krijg hem niet in 1 keer in mijn mond. Nigiri : te groot, te veel rijst onder de vis. Beide de ze keer dan ook niet meer besteld. Rijst: te zoet van smaak. Kwaliteit is verder prima.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, en goed van temperatuur, de bezorging was ook precies op de afgesproken tijd. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam precies op tijd. Daar houden wij van. Kwaliteit prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de 1e keer laten bezorgen, zeker niet de laatste keer. Het eten was allemaal erg lekker. Menu A plus kippensoep. Verrukkelijk allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam precies op tijd, complimenten daarvoor. Werd netjes voor de deur gezet, uitstekend. Het eten zelf was niet echt warm meer, dat was jammer. Rundvlees was goed gaar, erg fijn, maar dreef in de olie, niet echt marinade... Loempiatjes waren koud. Ze zijn ook klein, dus ja, goed... Kan ook niet verwachten dat ze heet blijven (helaas zaten ze los in de verpakking waardoor alle hitte natuurlijk ook verdwijnt. Anders inpakken helpt een hoop). Kipsaté... Sorry, jongens maar deze was helemaal drooggekookt. De kip hing helemaal vol met eiwitten wat dus duid op extreem droogkoken. Er zat geen stukje malsheid bij. Zelfs de lekkere satésaus kon hier niet bij helpen. Sorry, maar dit kon echt niet. De bami en geroosterd speenvarken waren weer super. Hou er van en zal dit ook altijd blijven bestellen. De grote van de porties was ook uitstekend. Voor mij 3 sterren, omdat er een aantal dingen zeer, zeer goed waren. Maar de mindere dingen.... Die waren ook wel echt min. Erg vriendelij

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP kwaliteit en een TOP bezorging 👍🏻

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 min eerder bezorgd. Netjes en goed warm.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel sushi als een bamigerecht besteld. Het kwam supersnel. Erg lekker! Alleen was de bami niet zo bijzonder.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit babi pangang zwaar onder de maat. Zijn we niet gewend van Oriënt plaza. Bezorging perfect

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het was super lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het Java menu besteld. De kip was erg flauw, de groentemix smaakte naar baby voeding en de deeghapjes met garnaal waren ontzettend taai. De babi ketjap was erg lekker en de rest!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen de aangegeven tijd bezorgd!!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en prima bezorging! Ga ik vaker gebruik van maken.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw heb alles per bord in de magnetron moeten opwarmen smaak was goed jammer dat er geen loempia speciale en k menu's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gerechten waren prima en geleverd en op afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd en volgens bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wanton soep had erg weinig ingrediënten Het garnalengerecht had weinig garnalen. De babi pangang was echter prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het enige chechuan gerecht dat op de kaart stond genomen. Wat mij bij dit gerecht tegenviel waren de grote brokken kip en ook de grote hoeveelheid. Gewone platte kipfilet en wat minder en wat meer groenten zou ik een verbetering vinden. De mini loempia's en de soep waren lekker. Toch slechts 3 sterren omdat het het hoofdgerecht betrof dat minder was.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim op tijd en netjes afgegeven. Temperatuur van het eten was ok maar iets aan de lauwe kant (vandaar 4 sterren voor de kwaliteit)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten zoals we gewend zijn bij Orient Plaza en snel geleverd!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was okay, niet erg bijzonder. Smaak wat flauw, miste pit.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar was niet al te warm meer.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat en het eten was lauw.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten als we niet naar jullie kunnen dan komt het maar hier. Super.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kan alleen geen kip loempia bestelen ?

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Misschien alleen een tip voor nu in deze tijd om het eten gewoon voor de deur te zetten en aan te bellen Maar het eten was goed 👍

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader, netjes verzorgd op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd of we daar eten of bezorgen PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd,vriendelijke bezorger en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm Helaas zaten er geen deeghapjes bij . Die zouden we er gratis bij krijgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en top kwaliteit.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar was niet warm genoeg

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud Dat het bezorgd werd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst even opgewarmd in de microwave daarna was het heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Alleen hadden de gebakken bananen wel iets minder vet gemogen. Heb ook liever poedersuiker erop in plaats van suiker.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse bezorg service.!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en zoals altijd heerlijk

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd gebracht Kwaliteit 5 sterren

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld met bezorging. Varken prima, en bezorging ook! Wel minimumorder €25. Lichtelijk teleurstellend: gamba-gerecht van €9,50 bestaat uit 5 garnalen, ietwat verwarrende afbeelding met veel meer garnalen. Tevens vraag gesteld over de spiezen met garnalen: betreft dit 3 garnalen of 3 hele spiezen (zoals op afbeelding)? Suggestie: passende afbeelding toevoegen, want ons ging het om de garnalen, de rest is besteld vanwege minimumorderbedrag. Daarom 2 sterren, omdat ik dit niet weer zou bestellen (omdat je niet weet wat je precies krijgt). En we hadden er zo’n zin in 😌

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk de bezorger was er zelfs voor tijd met gepaste afstand ( voor deze tijd) wij hebben heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was half uur te laat en eten was koud. Zo zonde

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorging was later dan aangegeven, maar daar verontschuldigde de bezorger zich netjes voor.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer een super service, top dankjewel

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en op tijd bezorgd Alleen jammer dat de gratis garnalen hapjes er niet bij zaten.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer laten bezorgen. Kwaliteit top zoals gewend. Bezorging punctueel. De rede waarom zou niet hoeven, maar de mogelijkheid hebben is super.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er in circa 40 min. Prijs-kwaliteit verhouding prima

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi op tijd en van goede kwaliteit.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en op de minuut af op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, mag ietsje warmer bezorgd worden.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst, het eten was heerlijk. De bezorging was 1,5 uur na bestellen. In deze barre Corona tijden kan ik mij voorstellen dat bezorgen wat langer duurt. Onbegrijpelijk vind ik dat het eten slechts in de bekende bakjes was verpakt met daaromheen een plastic tasje. Geen enkele verpakking om warmte te bewaren. Als ik bij onze plaatselijke afhaalrestaurant het eten ophaal, dan zit er altijd een dik bak papier omheen zodat het warm blijft. Gevolg van de slechte isolatie van de bakken was dat de bovenste bakken veel teveel waren afgekoeld. Zeer zeer jammer.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering En lekker gegeten

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op tijd en heerlijk van genoten

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging vriendelijk en snel. Crocante gerechten zoals peking duck niet met vruchten of groenten. wordt zacht

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed snel en erg duidelijk via de mail hoe laat het eten thuis word gebracht.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de voorspelling in bezorgtijden kloppen tot nu toe altijd.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service, snel en gemakkelijk online besteld. Was perfect op tijd klaar.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet zeggen: alles geweldig. Fantastische manier van online bestellen. Bevestigingen ontvangen. Nog een keer bevestigd. Online betaald. Aankondiging dat alles onderweg was. En precies op het juiste moment afgeleverd. Plus de ons via Jiro al bekende kwaliteit. Simpelweg een genot om zo sushi te eten.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en volgens afspraak op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en op tijd bezorgd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud!! Zonde van het geld

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was helaas niet meer warm. Verder was de sushi lekker!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, lekker eten, vriendelijke bezorger.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten en bezorging is prima. Eten had wel iets warmer mogen zijn. Het was best flink afgekoeld op moment van bezorging.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd goed! Vandaag voor het eerst peking eend besteld. Hele avond met buikpijn en een aparte smaak in de mond op de bank gezeten. Helaas. Wij blijven bij de sushi!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk alleen de nouri een beetje taai mvg

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik geen kip loempia kon bestellen,ik ben met pensioen,die ging in de vriezer,dan had ik nog een keer eten,ik ben maar alleen ,meschien kan dat op een andere manier dat hoor ik graag

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Heerlijk eten en supersnel bezorgd

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt en was erg lekker en ook nog goed op temperatuur zelfs de soep was nog best heet. We hebben zeer lekker gegeten. Echt een aanrader. 👍👍

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was oud en taai, sushi net een rubberbal. Erg slecht, vorige meer viel kwaliteit al tegen maar nu besloten niet meer te bestellen bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en was goed op temperatuur en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten mag wel wat warmer had graag maaltijd loempia gehad maar die stond er niet bij. Aardige bezorger netjes en beleefd.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami lauw, weinig kroepoek en geen sambal. Verxer helemaal perfect, lekkerr

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd en in een leuke tas afgeleverd. Het bestelde eten was ook top en ruim voldoende.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, vriendelijke jongen en prima eten! 👍

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Wel mag de online bestellijst iets uitgebreider wat ons betreft.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Aardige bezorger. Eten was prima.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten van maandmenu en sushi, keurig op tijd bezorgd. Prima service.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zoals weer perfect. Wij hebben er van genoten.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon ons adres niet vinden; we hebben hem buiten opgewacht...

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis extraatje vergeten, alsnog gebracht

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi 🍣 was lekker, maar de rijst mag wel ietsjes droger zijn zodat het niet uit elkaar valt als ik in de soja dip. We zouden het fijn vinden als wij de voordelige combi-pakket zelf mogen samenstellen en misschien dat we dan vaker gaan bestellen.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang was taai.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, in eerste instantie te vroeg bezorgd. Na een telefoontje van de bezorgen alles netjes opgelost, top en zoals eerder aangegeven was het erg lekker.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, alle lof.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, tijdige bezorging. Alleen weer geen zegels, hoewel dat wel aangegeven is bij de bestelling.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima, maar sushi was zo wat bedorven. De tonijn was grijs! Kan toch niet. Viezigheid.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse ! Smullen iedere keer weer opnieuw ! Ben zo blij dat jullie mij dat heerlijke voedsel komen bezorgen.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en op tijd bezorgd Fijn wanneer je zelf niet kunt gaan halen

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten was niet warm genoeg, verder vlees erg grof gesneden, grote stukken. Niet zo tevreden, zeker als je voor 124,25 euro besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede bezorging,snel,en goed warm.Top.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie doen het uitstekend ! Het voedsel is iedere keer weer erg lekker en van goede kwaliteit. I love Oriënt Plaza !!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig, altijd weer is de maaltijd goed van kwaliteit en perfect op tijd of zelfs eerder. Het bezorgen is super gemakkelijk. Zeer zeker de moeite waard om te proberen.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig, heerlijke sushi, heerlijke andere hapjes. Iedere keer weer een feestje.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Wasabi een beetje droog, en er had 1 zakje soya saus extra bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens. Lekker en snel bezorgd. Bedankt.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Eten nog goed warm en (belangrijkste) heerlijk

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de kwaliteit is super

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte maaltijd. Na een verre reis gemaakt te hebben en dat je tijdens het rijden kunt bestellen is perfect. Bij thuiskomst staat de bezorging al bijna voor je huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer matige kwaliteit, sponzig vlees, weinig variatie in smaak bij de diverse gerechten. Eten was koud, omdat de bezorger het huis niet kon vinden.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Er staat op de afreken pagina dat je de bestelling bij de afhaalbalie kan ophalen. Wij zijn naar binnen gelopen om vervolgens te horen dat wij om moeten lopen en naar de zijkant moesten gaan waar de drive zat een afhaalbalie is waar jij naar binnen kan lopen. Overigens kan je ook gewoon met je auto naar de drive rijden en in de rij staan mits die niet te lang is. Dit mag wel duidelijker aangegeven worden anders sta je in ene in t restaurant. Verder heerlijk eten alleen beperkt menu op de website waar je kan bestellen heel jammer want op het bord zie je veel meer lekkers.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er mag wel meer producten op de site komen om nog meer keuze te kunnen maken en verder is alles prima in orde

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, Snelle bediening, super handig om met internet te bestellen

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was prima. Alleen bij het afhalen op het afgesproken tijdstip, moest er nog aan de samenstelling van het bestelde begonnen worden. Het was pas na 30-40 minuten klaar. Het bestellen on-line was duidelijk een misser.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes en op aangegeven tijd bezorgd. Was een lekkere maaltijd waar we van hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker warm.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Alleen weer geen sambal bij .

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde sushi, waaronder 2x8 stuks avocado Maki. Helaas zat er geen avocado in, maar komkommer. Laat ik hier nou net allergisch voor zijn... Het gekke is dat ik geen sushi zie staan met deze omschrijving, dus het lijkt me geen foutje.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Zeer snel bezorgt. Goed warm en goede kwaliteit. Lekker super kwaliteit sushi.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm ,toen we het kregen. Hebben het in de magnetron opgewarmd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies zoals besproken

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en voortreffelijk uitgevoerd. Eindelijk weer hoge standaard

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, bezorgingstijd prima, goed verzorgd en heerlijk.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Zat alleen geen bakje gember bij, maar dat is het einde van de wereld ook niet :)

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top bezorger was erg vriendelijk en volgens afspraak op tijd

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd!@

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd redelijk snel gebracht gezien het kerstavond was, het jammere was dat de sushi zo hard door elkaar was geschud tijdend de autorit hier naartoe dat ze allemaal op elkaar aan een kant van de doos geplakt zaten. De kwaliteit was daarbij ook beneden maat, de sushi was niet erg op smaak, zelfs flauw te noemen. Jammer.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling niet echt duidelijk dat er ook nog apart Nasi, Bami of rijst bijbesteld moet worden

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer perfect op tijd bezorgd en van zeer hoge kwaliteit.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Kwaliteit is zeer goed.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Snelle reactie op vragen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was te droog en de gerechten waren nogal smakeloos. De kip kerrie saus was waterig,al met al een tegenvaller. Het leek wel of de gerechten zo uit de au bain marie bakken zijn geschept waar ze al een tijd in hebben liggen doorgaren. Je krijgt best wel veel eten,maar dat maakt het niet goed wanneer het niet echt lekker is. Jammer ik bestel hier waarschijnlijk geen eten meer. Algemeen cijfer een 5, (dus onvoldoende!)

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en mooie porties.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben afgehaald IPV laten bezorgen. Bezorgen had ook gekund natuurlijk maar we vonden het efficiënter voor jullie om het zelf te halen. Helaas moet je binnen ophalen (kan niet via drive) en moet je in de rij staan waar iedereen nog moet bestellen. Het eten is met een minuutje gereed. Maar het blijkt dat we geen bonnetjes krijgen omdat we via internet hebben besteld. Dat is allemaal een beetje jammer als je juist ophaalt om jullie werk te besparen. Volgende keer kies ik toch maar weer voor bezorgen. Eten is als vanouds lekker.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, niets op aan te merken. Op tijd👍

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur te vroeg

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles geheel volgens afspraak ..top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie. Het bestelproces is gemakkelijk in te vullen. De bezorging was precies op het gewenste tijdstip. Het eten was goed verpakt. Misschien te overwegen duurzame verpakking, geen plastic, te gebruiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima maar zeer karig met chopsticks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwalitiet valt tegen. De sushi waren bereid met extreem veel rijst in verhouding tot de vis. Bezorging was goed , exact op tijd!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op Tijd bezorgd

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd en de gerechten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de sushi te zacht. Niet de kwaliteit ik gewend ben van de sushi uit het restaurant van orient.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen onverwacht visite en hebben heerlijk gegeten. Wat een gemak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten de keuze is goed en de prijs ook wel

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha sieuw was niet lekker erg droog en geen smaak de vorige keer was het ook al dus dus dat bestel ik niet meer. De bami en babi pangang was redelijk

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd zoals altijd

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van kip was minder dan anders

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had eerst een gedeelte van de bestelling vergeten en later bleek dat het maandmenu niet compleet was. Dit is na een telefoontje wel geleverd maar het is jammer dat die uiteraard pas na uiteraard een klein half uurtje nageleverd werd. Dit was overigens de eerste keer dat het mis ging. Alleen ammer omdat nu de kinderen en kleinkinderen bij ons waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukke zondagavond, snel er zeer vers geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld!. Altijd op tijd goed verpakt. En heerlijk eten (vinden ook onze gasten).

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle/ vriendelijke bezorging

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker , superverse producten! Perfecte bezorging! Wij hebben genoten ,

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering, zoals altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorger!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was oké, het eten was niet heel warm en de kwaliteit zat ergens in het midden, niet slecht maar ook niet geweldig

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang en foe yong hai vielen tegen. Babi pangang was het vlees aan de droge kant. Foe yong hai was een structuurloze homp ei met weinig groenten. De koe lo chi was lekker alleen die portie was wel erg weinig voof de prijs.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige service en oplettendheid attente en vriendelijke medewerkers! Heel er jammer dat ze niet in nedeasselt/overasselt bezorgen!!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was op tijd Website is duidelijk. Makkelijk te bestellen

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd gebracht! Voor herhaling vatbaar.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten bij aflevering lauw. Alles moeten opwarmen. En we hadden vegetarische nasi, bami besteld, dat was dus niet zo, verkeerd menu bezorgd.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles uitstekend

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niet meer warm genoeg, beter inpakken als alleen maar in plastic bakjes en zakje! Warmteboxen aanschaffen en beter inpakken zou raadzaam zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging op tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Maar eten mag warmer worden bezorgd.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima op tijd. !!!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lijkt wel of de inhoud vd gerechten steeds minder wordt bij het Java maand menu. Normaal bij 1e keer opscheppen is er voldoende over nu bijna niks meer bij 3 personen, Nou Ja 1 nasi over.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en smaakvol. Bezorgen ideaal.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur later dan doorgegeven...

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en uitstekende service!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel !

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eend en zeer fijne krokante speenvarken ! Wederom genoten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Ik vind alleen dat er erg weinig Atjar in de Babi Pangang zit. En ik zou graag de haaienvinnensoep terug zie in het menu zodat je deze kunt bestellen.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en lekker warm

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en lekker eten

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte levering zoals afspraak en netjes bezorgt. Prima hoor ,voor mij een dikke 10

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten en heel snel bezorgd

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, heerlijk en keurig op tijd bezorgd

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en was er supersnel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd geleverd.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er supersnel,alleen ipv. Bami kregen we nassie..De Tjieuw Yiem Ha (5 met een papje van bloem gebakken garnalen) vielen tegen ...ze waren zacht van het papje..jammer,ik verheugde me op knapperiger garnalen....verder was de smaak van de nassie ,babi pangang en saté babi redelijk...saté was een beetje droog...

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Op tijd en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus water van het rundvlees erg jammer en het eten was lauw de uitleg van de zegels minimaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorging echt heel snel ga dit voortaan altijd doen. alleen ik had witte rijst extra terwijl ik nasi bami en nasi had gedaan

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er inplaats van nassi goreng , witte rijst bij , ik had wel bijbetaald voor , 2xnassi goreng en 1x bami goreng

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit bezorging mooi op aan gegeven tijd

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles volgens afspraak geweldig.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging; eten was goed warm! Transactie kosten door rekenen aan de klant is niet meer van deze tijd.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie van ons kant op 👍

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super kwaliteit, bestellen gaat makkelijk en ze waren er sneller dan aangegeven. Top dus!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kwaliteit van het eten deze keer totaal niet wat we gewend zijn! We hebben hele goede ervaringen met het Restaurant maar dit bezorg (maand)menu werd door iedereen als slecht beoordeeld.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit op tijd

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker beste eten beste service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam na 55 minuten van de bestelling is niet echt snel. Eten was wel goed warm. En we hebben contact op genomen met de Orient Drive; er zat een stukje plastic met letters er op in de Babi Pangang. ga nog wel effe langs van de week met het stukje plastic.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer dat het eten koud was Maar wel lekker

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geleverd op tijd en alles was nog warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zoals we gewend zijn van Orient. Kip saté van het Javamenu was wel behoorlijk droog helaas. Curry met kip en ketjap met kip earen prima!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. We missen alleen wat gerechten in het online bestel menu zoals Koe Loe Yuk.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, smakelijk en royaal

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms te laat maar meestal mooi op tijd. Deze keer echter helemaal mis, besteld voor 17:00uur, bezorgd om 17:40uur waardoor het gemak van eten bezorgen en de drukke schema's van ons gezin helemaal in de soep liepen. Kan gebeuren maar dan verwacht ik excuses en restitutie.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chaffeur kon geen parkeerplek vinden (kan gewoon eventjes op de stoep) waardoor ik op mijn sloffen naar buiten moest. NIET de bedoeling van eten bestellen ...

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heeeerlijk, snelle service, in de ochtend besteld en in de avond opgehaald.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect , zowel de sushi als de rijsttafel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was keurig op tijd, en we hebben heerlijk gegeten. Gaan we zeker vaker doen

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer prima bezorgd en van hoge kwaliteit

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering fout i.p.v. tjap tjoi zat er nogmaals fu yung hai in. Kroepoek was in honderdduizend stukken. Erg jammer! En het eten was erg lauw.Levering ging vlot en soepel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en lekker warm word ons eten bezorgd! Super service

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De servies was helemaal prima! Het eten was op tijd klaar en hetgeen dat warm moest zijn, was ook thuis nog goed warm. De sushi is niet de lekkerste die ik ken. De nigiri’s bevatte voor mij te veel rijst. Dit haalde de smaakbeleving naar beneden.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top 👍. Is lekker op tijd met het bezorgen.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en snel geleverd. Helaas zat er 1 ding niet bij, maar dat werd snel aangeleverd met kroepoek als bonus

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. Nette bezorger. Heerlijk eten. Prima dus!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Eten was goed, maar niet echt warm. Om 18.05 kregen wij het bericht dat onze bestelling onderweg was. De bestelling was er om 18.30. Dit lijkt me vrij lang voor de route..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en lekker warm.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede levering

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer heerlijk en op de afgesproken tijd bezorgd

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed alleen kregen we 2x nasi ipv 1 nasi en 1 bami

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide optimaal! 2 x 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd. Wel 2x bami ontvangen in plaats van de bestelde 1x nasi en 1x bami.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten voor zeer goede prijs! Echt een aanrader!

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima. Ik vond het online menu zeer beperkt in tegenstelling tot de uitgebreide keuze in de afhaalshop.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, Top! Sashimi is de beste in de regio

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reeds meerdere malen besteld bij Orient Drive. Ook deze keer smaakvol en goed warm bezorgd binnen de afgesproken tijd. Dus zeer snel en correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu was envoudig besteld en snel bezorgd. Lekker gegeten, met veel verschillende smaken. Jammer genoeg weinig groenten, daarom niet de volle 5 sterren

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zo als altijd prima, maar bij de sushi zit soms blaadje sla, bijna altijd zeewier en gember, maar dit keer helemaal niets, zelfs geen zakje gember. Ook geen sambal bij babi pangang. Het zijn net die kleine details die dan ontbreken.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, bestellen gaat altijd goed en komt altijd op tijd. Helaas hebben ze deze keer niet goed opgelet bij mijn verzoek voor Nasi zonder prei. Normaal gesproken gaat dit altijd goed. Buiten dit is het eten heerlijk.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate was aan de boven kant uit gedroog , Deze hebben wij ook niet opgegeten . Was vies en droog . Zat te twijvelen om er mee terug tegaan .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is perfect en de kwaliteit is ook perfect

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de levering was weer perfect.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Puntensysteem is aangepast; voorheen bij 12 zegels(120 euro) 10 euro korting nu na 150 euro; 10 euro korting!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was minder dan de vorige keer. Nieuwe eigenaar?? Zelfs voor de betaling moest betaald worden € 0,25 belachelijk. Langzaam omzien naar andere chinees????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was minder (qua hoeveelheid) dan we hadden verwacht, maar kwaliteit was wel super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed op smaak en nog warm! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging; eten was goed warm. De kwaliteit van de Peking Duck was minder; er zaten redelijk grote stukken spek aan die niet te eten waren. Dan blijft er maar een klein portie over voor 11,50.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Goed op temperatuur en op smaak, tot snel!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bediening bij afhaalbalie matig, had klant aan de lijn die maar vragen bleef stellen, resultaat: afgesproken tijd 16.45uur werd 17.10 uur!. En bij de sushi 2 onduidelijke hapjes met Beef???

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, bezorging uitstekend ruim op tijd en beleefde bezorger.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het geheel weer tevreden. Minder deze keer waren de koude /slappe mini-loempias.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 👍

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere Javaanse rijsttafel. Netjes op tijd bezorgd zoals altijd

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is keurig bezorgd. Kunnen alleen maar tevreden zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog warm en zoals van Orient Drive gewend zeer smaakvol

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Rainbow rol (zalm tonijn avocado komkommer volgens de website) had kaas erin wat niet hoort, kaas hoort alleen in de salmon cheese rol zoals de naam al aangeeft. Nadat wij hier achter kwamen gelijk gebeld dat er kaas in zat, toen werd er gezegd dat dit normaal was! Na een kort welles nietes gesprek met degene aan de andere kant van de lijn kregen we toch gelijk en werd er een nieuwe rainbow rol bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals wel verwacht hadden helemaal goed

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima rijsttafel alleen de foejonghai was wat minder . Bezorging uitstekend

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer uitermate tevreden. Al het eten goede kwaliteit, warm en op de afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger. Extra service: de gevraagde pindasauce apart geleverd zonder extra kosten. Blijf zo doorgaan ! Dank. vr. groet, André van Vugt

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, soep was wat lauw. 25 cent extra vragen voor bestelling online dat kan echt niet