Reviews from Orient Drive Nijmegen

Recent reviews

5.0
Spooky
20 April 2024

Eten was erg afgekoeld. Mag best warmer.

Van Gaal
17 April 2024

De bezorging was prima, de kwaliteit van het eten vonden wij deze keer helaas tegenvallen.

Martijn
17 April 2024
Moon
16 April 2024
Manon
15 April 2024

Heerlijk eten!

Marion
15 April 2024

Het eten was weer prima en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam
14 April 2024

Zo verrassend als er 20 minuten voor de bezorgingstijd al wordt aangeklopt, super hoop wel veiligheid voorop staat , we hebben lekker gegeten erg prettig thuis

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marc
14 April 2024

goed gesmaakt maar was koud deze keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke
13 April 2024

Weer heerlijk gegeten van de maki en de sushi. Altijd op tijd bezorgd. Een echte aanrader!

Anonymus
12 April 2024

Eendje was erg lekker

Rob
11 April 2024
Theo
11 April 2024

Weer lekker gegeten en mooi optijd top

Fred
11 April 2024

Was weer top !

Sonja
10 April 2024

Supersnelle bezorging en lekker gegeten.

Rabia Sakoer
7 April 2024

Wederom heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Goed en heerlijk
6 April 2024

Goed en heerlijk

Henny Geurts
5 April 2024

Alles wordt duurder en de bakjes worden kleiner... Het product is goed....

Then
1 April 2024
Rob
1 April 2024

Eten zeer lekker,snel bezorgd en lekker warm

Evers
31 March 2024

Goed verzorgt, netjes bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heine
28 March 2024

Was dubbel betaald, wacht nog overboeking.

Ron
26 March 2024

De bezorging was heel vlot, en het eten was heel lekker, zeker voor herhaling vatbaar.

Miek
25 March 2024
Doornspeek Ton en Edgar van
25 March 2024
Fransz
23 March 2024
Koen Arens
21 March 2024

Heerlijk eten zoals altijd wat mooi op tijd klaar lag en nog perfect warm was. Tot snel weer!

Els
20 March 2024

Elke keer sneller dan gepland

Henny Hofman
19 March 2024

Het was weer genieten 😍

Willy en Maaike Daanen
17 March 2024

Gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W.van Neerbos
17 March 2024
Dirk
17 March 2024

Goed verzorgd. En de besteller heeft goed volgehouden want de lift werkte niet goed. Onze maaltijd kwam boven!

D de Swart
13 March 2024

Eten was niet erg warm

Anoniem
13 March 2024

Lekker!!!!

Michael Weber
13 March 2024

Snel warm en goed dat is wat Orient Drive Nijmegen doet.

Peter Broere
13 March 2024

Op zich heerlijke sushi, we bestellen vaker. Alleen heel erg jammer dat we specifiek gevraagd hebben om warme maki en de twee rollen die we bezorgd kregen waren echt heel erg koud en taai. Waren volgens mij uit de koeling en niet vers bereid. Heel erg jammer...

p.f.w. VAN HAREN
11 March 2024
Martien Stip
11 March 2024

Het eten was best al sterk afgekoeld. Saté vlees taai Crispy kip doordat het was afgekoeld niet meer crispy

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter Lockefeer
11 March 2024

Het eten was zelfs lekkerder dan normaal. De kip in alle gerechten was heerlijk mals. Onze complimenten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GeMa
10 March 2024

Bezorgster kwam 25 min te laat volgens afspraak, ze kon het adres niet vinden dus eten was lauw kon ik het nog gaan opwarmen beetje jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geurts
10 March 2024

Heerlijk eten, goed op temperatuur en snel geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Golsteijn
10 March 2024

Netjes op tijd en goed verzorgd

Lies Vaanholt
10 March 2024

Makkelijk besteld, het was al klaar toen ik het kwam afhalen en een vriendelijke dame, prima.

Patrick van den berg
9 March 2024

Top

Rita Wilt
9 March 2024

Prima service

AR
9 March 2024

Wederom complimenten voor de tijdige bezorging en lekker eten.

a.p. Bees Smit
5 March 2024

Prima in orde. Van A tot Z.

Heimans
4 March 2024

Super! Het enigste minpuntje is dat ik vorige week thuis kon laten bezorgen via de site en nu ineens weer niet.

Gertjan
4 March 2024

Super vers en lekker. Op tijd geleverd. Kortom: TOP !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Terry Krebbers
4 March 2024

Bestelling duurde erg lang. Normaal gesproken altijd netjes op tijd. En toen het er eenmaal was kwam de volgende tegenvaller.....de bak sate babi was kapot dus zat alles onder de saté en lauw eten op t bord. (Let wel, we hebben hier iemand met een pinda-allergie in huis) Dit is overigens niet normaal. We hebben nooit klachten gehad maar nu hadden we dan ook alles tegelijk. Jammer. Ps. Het smaakte nog redelijk uit de magnetron.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paijmans
3 March 2024

Netjes optijd bezorgd en vriendelijk personeel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred
3 March 2024

Was weer superlekker

Hans Jansen
2 March 2024

Heerlijk gegeten van een super maandmenu en op tijd bezorgd. Prima

Ger Heinsius
2 March 2024
Marjolein
28 February 2024

Genoten! Snelle service, goede prijs en het eten was echt heerlijk! Ik kom zeer zeker vaker terug. Ook ga ik jullie bij iedereen aanraden!

André van Vugt
26 February 2024

Neem al meer dan 35 jaar maaltijden af van Orient. Nog steeds die constante goede kwaliteit. PS. kunnen er kleinere porties worden besteld zoals van nasi en bami (

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H. Scheepens
26 February 2024

Heerlijk gegeten, van de shusi ze smaakte top .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan janssen
25 February 2024
Sanne
25 February 2024

Heerlijke sushi. Erg vers en altijd erg lekker. Bezorging was een half uur sneller als de aangegeven tijd. Ook top dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
25 February 2024

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos Bos
24 February 2024

So Cha Ngau: 100 gram, Ossehaasreepjes voor € 9,20 wel heel erg prijzig

Lidia
24 February 2024
Peter de Groot
24 February 2024

Was prima. Maar weer van die stukjes afval van de pekingeend . Jammer

C
23 February 2024
S van Laanen
23 February 2024

de kip was heel erg droog en het leek erop dat hij van de dag ervoor over was, heb twee bakken met kip weg moeten gooien ,

Anja veldhuizen
22 February 2024

Was weer om te smullen!

Martens
20 February 2024

Zeker 5 sterren. Het was heerlijk!!

Detmers
18 February 2024

Was prima in orde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Stuart
18 February 2024

Ipv Javamenu ontvingen wij het Maandmenu Helaas te laat om te reclameren ivm vertrek gasten. Dus geen varkensvlees gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H.N.
17 February 2024

Top!

Rita
14 February 2024

Heerlijk kwalitatief eten

Joyce
14 February 2024

Heerlijk gegeten en weer prima op tijd 👍

Ajrin
14 February 2024
J.m.g.
12 February 2024

Mini loempia 's en gebakken banaan taai. Ook het andere eten zat weinig smaak aan en proefde niet vers. Helaas niet meer voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wennekes
12 February 2024

Keurige en netjes op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marloes Visser
11 February 2024

Top zoals altijd! Lekker eten, goede porties en op tijd bezorgd.

Ger Heinsius
9 February 2024

Was weer heerlijk

Wilna alders
7 February 2024

Eten was heerlijk, kon wel warmer. De tofu was erg flauw, niet lekker helaas.

Lennart
6 February 2024

Zoals altijd heerlijk, we hebben genoten. De bezorger heeft waarschijnlijk de tas laten vallen (bakjes ingedeukt, saus in de tasjes), maar dat mocht de smaak niet drukken.

Willem Terpstra
5 February 2024

Grote klasse als altijd. Alleen jammer dat er geen haaienvinnensoep op het menu stond.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
4 February 2024

Het was heel erg lekker! En er is goed rekening gehouden met mijn vraag zo weinig mogelijk vetsin /smaakversterkers!

Thijs Kuijpers
4 February 2024

Zoals elke keer: top!

piet peters
3 February 2024

mooi op tijd maar helaas niet warm.

Anonymus
2 February 2024

Fijne ambiance

koos papeleu
31 January 2024
Dion
30 January 2024

Zoals gewend was alles weer uitstekend.

Anja veldhuizen
28 January 2024

Het eten was heerlijk en optijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem Rooijakkers
28 January 2024

Het was wederom fantastisch. We hebben genoten!

Fred Grauwmans
26 January 2024
Ingrid gitz
25 January 2024

Heel jammer dat er geen kroepoek bij zat en het gratis hapje ook niet. En we hadden toch voor in de 70 euro besteld. En we wilde juist graag die hapjes uitproberen. Hopelijk krijgen we ze volgende keer er wel bij!!!

Els
24 January 2024

Jammer dat de omelet hier en daar wat verbrand was. Verder goede saus en voldoende kip

R. van Kampen
23 January 2024

De Babi Pangang is altijd goed (knapperig, weining vet) en ook de Szechuan Kai was erg smaakvol. Het mag dan iets duurder zijn maar dan krijg je ook een veel betere maaltijd op je bord. Op tijd bezorgd al was het inderdaad aan de lauwe kant. Voor ons is dit geen probleem (magnetron) maar je zou er een 5e ster mee kunnen verdienen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
16 January 2024

Heerlijk eten en snel bezorgd. Bedankt!

Bitter
14 January 2024

Prima op tijd en eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wezel
14 January 2024

Het eten was niet warem meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jo en wes
14 January 2024
Renate
12 January 2024

Altijd weer goed, zeer snelle levering! Top!

Martina
10 January 2024

Snel geleverd en hartstikke lekker.

Patricia
10 January 2024

Sushi met zalm besteld, maar er zat met komkommer erin. Sake maki besteld maar gekregen kappa maki

Joke
9 January 2024
p.f.w. VAN HAREN
9 January 2024